torsdag 29 mars 2012

Allt är flyttat till nya huset nu.

Nu har vi flyttat från gamla lägenheten till huset och det gick rätt så bra. Vi höll på att måla i fredags tills innan första flyttlas ankom till huset. Sedan vara det bara att börja att lasta in i de olika rummen. Vi flyttade 2 stora lass på fredagen och sedan så försökte vi organisera grejorna som var "slängt in" på lördagen så vi skulle kunna få plats med resten på söndagen. Det visade sig att det blev 4 flyttlass med ssläpet som behövdes på söndagen och sedan körde vi med det sista småpill som var kvar plusstädutrustning osv sent på kvällen.

Vi fortsatte att lasta in dessa grejor och nu har vi grejor överallt i hels huset och jag undra hur vi ska kunna komma på plats med allt när vi inte har plats i rummen :-)

Vi försökar dock att komma tillrätta vid att fixa rummen på nya ovanvåningen först så vi blir av med lite grejor nere och då hoppas vi kunna tömma ett rum och sedan flytta in det som behövs där.

Bilder på det färdiga resultat kommer när vi är mera klara med allt. Där fattas lite i Evelinas rum och i trappan plus bjalkarna i sovrummet ska målas eller sättas fusk balkar runt om.

Jag har tagit lite bilder på hur det ser ut nu hemma hos oss.

 Kök och vardagsrum som det ser ut just nu.

Lilla lek/gästrummet som det ser ut nu. 

Mitt kontor som också är fullt med grejor som inte ska vara där. 

Grovkök med en massa grejor. 

Under trappan fanns också plats för en del. 

Det som ska vara vardagsrum ser så här ut just nu. 

Jag har lyckas få igång en dator som är kopplad till TV'n så de små har lite att se på ibland så vi får tid att sortera och flytta grejor. Bra med SVTPlay under tiden som parabolen inte är uppe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar