måndag 19 mars 2012

Jobba, jobba, jobba....

Vi håller på att bli klara med spacklingen i 3 rum och hall/trappa och har ett rum kvar efter dagens avslut. Imorgon ska tapeten sättas upp och sedan måla tapeten. Efter det så kan vi fixa elementen (som ska köpas in först), golv, fönster sidor, dörrkarmar och listor. SÅ där finns en del att göra fortfarande.

Igår så blev vi klar med gipsning av sista rummet och det kändes bra. Iaf i ca 1 tim. Sen upptäckte jag att vi helt hade glömt att dra ström i det rummet!!! Så det var bara att börja att ta ner gipsen på de ställen som behövdes för att kunna dra rör till el och data. Som tur så har man bra kompiser som ställer upp som tex elektrikern som jag ringde igår och fick lite råd och som sedan fixade en killer ut till mig kl 07:00 för att sätta dosor så vi kan gipsa igen i det rummet.

Det är mycket smätt som tillkommer och som man inte tänker på. Tex fönstersmygar och fönsterbrädor. Bara detta koster 4100 kr. Jag har vald vanliga färdig behandlade smyger och sedan mörkgrå marmor till fönstorbrädor.

 Trappan sett nerifrån.

 Hallen uppe med hålen till led lamporna.

 Ingången till Evelinas rum.

 Jamies rum med hans sov hörna som har plats för 180 x 200 säng om man nu skulle vilja ha det :-)

Kupan i Jamies rum. 

 Andra sidan av Jamies rum.

Sovrummet. 

 Kul att sätta upp gips och börja spackla och sen komma på att man har glömt eluttag i det rummet. Fick ta ner gipsen igen och dra rör så elektrikern kunde sätta dosor.

Samma med brytaren till taklampan. 

Rör till matningen till nya centralen uppe och längst till höger syns el och data dosor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar