torsdag 2 augusti 2012

Badrummet uppe.

Det går snabbt framåt i badrummet. Det mesta är klart med väggarna utom i duschen. Golvet är påbörjat också.
Här ser man ena sida  av väggen där vi ska ha handfatet och spegeln. På varje sida så har vi svart mosaik.

Här ser man lite bättre hur det kommer att se ut.

Golvet har påbörjats.

The big view av badrummet.

Kaklet i duschen har också påbörjats.

3 kommentarer:

  1. Ser ut att bli fint! Vi är precis i startgroparna för att börja med övervåningen nu så det är kul med inspiration. Hur har ni gjort med fuktspärren i badrum/yttervägg, har ni dubbla?

    SvaraRadera
  2. Hejsan. Ja vi har först isolering och sedan plast fuktspärr och sedan har hantverkarna satt upp den nya sortens våtrumsskivor och efter detta så tätskicktet.

    Jag hoppas det var det du ville ha reda på. Om det inte var det så har vi bar 1 fuktspärr och det är mellan isolering och våtrumsskivorna. Man får inte ha på båda sidorna av isoleringen då man då skulle få just fukt eftersom det inte kan andas och varm och kall luft (varm på ena sidan in mot innerväggen och kallt ut mot ytterväggen) kommer då att bilda fukt.

    Vi har inte själv gjort badrummet förutom just isolering och fuktspärren. Resten är auktiserade hantverkar som gör så man inte får problem med försäkringsbolaget senare om där skulle uppstå någon läcka eller så.

    SvaraRadera
  3. Men vad kul att du var in och kommenterade hos oss för då hittade jag ju tillbaka hit :-) Stort tack, var precis det vi funderat över. Verkar vara många olika bud på hur detta ska göras

    SvaraRadera